Sunday, October 14, 2012

Peedi ja porgandi kakud koos sinihallitusjuustuga


Ei saa üle ega ümber kaerajahust. Ka seekord olen kasutanud oma leiutistes kaerajahu.

umbes 125 g lahjat kohupiima
2,5 dl piima või keefiri
2 muna 
soola
linaseemneõli 
3,5 dl kaerajahu
umbes üks keskmine riivitud porgand
keedetud riivitud peet
sinihallitusjuust
1 tl küpsetuspulber

Võta taigna tegemiseks kaks kaussi. Kõigepealt klopi munad kausis vahule, siis lisa piima ja keefir. Tunde järgi lisa linaseemneõli. Sega hulka jahu ning jaga taigen kaheks. Ühe portsu sisse sega riivitud porgand ja teise sisse riivitud peet. Viimasene lisa hakitud juust mõlemale taignale. Võib kasutada ka mõnda muud meelepärast juustu. Küpseta ahjus 30-40 min 200 kraadi juures.

No comments:

Post a Comment