Monday, June 24, 2013

Kohupiima-rabarberi-kookosekook


Seekord siis midagi teistmoodi. Ei teagi, kas seda päris koogiks nimetada saab, igatahes väljanägemine on küll nagu koogil. Kes arvavad, et see niisama lahja kook on, siis need peavad pettuma, sest tegemist on väga toitva küpsetisega. 
 Karta ei maksa ka seda, et tatrajahu ei sobi maguste küpsetiste sisse. Olen juba mõnda aega eksperimenteerinud tatrajahuga ja senini on kõik ära söödud. Vahepeal proovisin ka gluteenivaba jahu, kuid see tuim ja lugedes pakendilt, millest see koosneb, siis võtab tahtmise ära seda sageli osta. 

Koostis:
4 pakki lahjat kohupiima
4 muna
kookossuhkrut vastavalt maitsele
 natuke tatrajahu, et kogu mass paremini koos püsiks
mõned varred  rabarberi tükikesi

kate:
kookosrasv
kookossuhkur
tatrajahu

Ahjus küpsetada umbes 30 min 200 kraadi juures. Kaunistuseks lisada peale  rohkelt maasikaid.


No comments:

Post a Comment