Monday, June 24, 2013
Kohupiima-rabarberi-kookosekook
Seekord siis midagi teistmoodi. Ei teagi, kas seda päris koogiks nimetada saab, igatahes väljanägemine on küll nagu koogil. Kes arvavad, et see niisama lahja kook on, siis need peavad pettuma, sest tegemist on väga toitva küpsetisega.
Karta ei maksa ka seda, et tatrajahu ei sobi maguste küpsetiste sisse. Olen juba mõnda aega eksperimenteerinud tatrajahuga ja senini on kõik ära söödud. Vahepeal proovisin ka gluteenivaba jahu, kuid see tuim ja lugedes pakendilt, millest see koosneb, siis võtab tahtmise ära seda sageli osta.
Koostis:
4 pakki lahjat kohupiima
4 muna
kookossuhkrut vastavalt maitsele
natuke tatrajahu, et kogu mass paremini koos püsiks
mõned varred rabarberi tükikesi
kate:
kookosrasv
kookossuhkur
tatrajahu
Ahjus küpsetada umbes 30 min 200 kraadi juures. Kaunistuseks lisada peale rohkelt maasikaid.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment